Drakarnas imperium [L'impero dei draghi] 

Добавил vredina 27 сентября, 2012 16:02 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Drakarnas imperium [L'impero dei draghi]

Description: Det gamla Rom och det gamla Kina ställs mot varandra i en ödesmättad historisk tvekamp. Av genrens italienske mästare Valerio Massimo Manfredi, verklighetens Indiana Jones. År 260 e Kr besegrar den persiske härskaren Shapur romarna vid staden Edessa i Mindre Asien. Den romerske kejsaren Valerianus, som själv anfört den romerska armén, och hans garde blir tillfångatagna och förda till Persien där de får slava i stenbrotten under förnedrande omständigheter. Kejsar Valerianus
dör, men hans tappraste gardessoldater, ett gäng på tio hårdföra legionärer under ledning av Marcus Metellus Aquila, lyckas efter många strapatser fly ur arbetslägret.
 • 0
Valerio Massimo Manfredi Просмотров:  2818

Drömmarnas Dans 

Добавил vredina 20 сентября, 2012 20:20 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Drömmarnas Dans

Description: Hon hade glömt varför hon sprang. Det enda hon visste var att hon inte kunde stanna. Om hon stannade skulle hon vara förlorad. Alla instinkter sa henne att hon måste fortsätta springa, öka avståndet mellan sig själv och platsen där hon varit.
 • 0
Nora Roberts Просмотров:  2471

Farliga frestelser 

Добавил vredina 08 сентября, 2012 22:00 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Farliga frestelser

Description: Genom åren har Celia Lytton har undan för undan lotsat in alla sina barn i familjeföretaget - förlaget Lytton - äldste sonen Giles, tvillingarna Adele och Venetia, fosterdottern Barty och yngste sonen Kit. När livet efter andra världskrigets slut så smått börjar återgå till det normala kommer gamla hemligheter i dagen. Yngste sonen Kit får veta att hans far inte alls var Oliver Lytton utan den berömde författaren Sebastian Brooke, vilket innebär att kvinnan han älskar i själva verket är hans halvsyster ...
 • 0
Penny Vincenzi Просмотров:  2010

Trollkarlens hatt 

Добавил vredina 30 августа, 2012 19:08 Scandinavian Languages Комментариев: 1   
Trollkarlens hatt

Description: Den här berättelsen börjar med trolldom en tidig vårmorgon och slutar en varm augustinatt som aldrig kommer att glömmas i Mumindalen. Däremellan ligger Mumintrollets långa sommar, full av solsken och åskväder. Den kunde ha varit som en vanlig sommar med upptäckter av nya öar, med långrevsfiske i duggregn och lyckliga bad i bränningarna. Men så hittade muminfamiljen Trollkarlens hatt. Och efter det var ingenting som vanligt längre.
 • 0
Tove Jansson Просмотров:  3085

Med lätta bevis [Birds of a Feather] 

Добавил vredina 14 июля, 2012 22:50 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Med lätta bevis [Birds of a Feather]

Description: Det är tidig vår 1930 och Maisie Dobbs får i uppdrag att söka rätt på en ung kvinna som försvunnit. Kvinnan är dotter till en förmögen, self-made man vid namn Joseph Waite, som försökt stänga in sin dotter i en gyllene bur. När Maisie börjar undersöka fallet leder det till en utredning som kriminalinspektör Stratton vid Skottland Yards mordsektion håller på med, där flera unga kvinnor har försvunnit. Alla med samma koppling till det förfärliga Stora kriget.
 • 0
Jacqueline Winspear Просмотров:  2048

Den förlorade symbolen 

Добавил vredina 11 июня, 2012 21:29 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Den förlorade symbolen

Description: Robert Langdon kallas till United States Capitol för att föreläsa. När han kommer till rummet där föredraget ska hållas finns ingen där. Langdon förstår ingenting. Under tiden som han försöker komma underfund med vad det är som har hänt glider en man med armen i mitella in i rummet. Han lämnar ett föremål och försvinner sedan. Det är en hand som tillhör Langdons gode vän och mentor Peter Solomon.
Langdon dras återigen in i en härva med sekter och hemliga sällskap. Den här gången är det frimurarna och en viss pyramid som står i centrum. Som sig bör har Langdon en kvinnlig följeslagare. Den här gången representeras hon av Peters syster, tillika forskare. Tillsammans för de en kamp mot klockan för att hitta Peter innan det är för sent.
 • 0
Dan Brown Просмотров:  4061
Английский для практиков

Semlan och Gordon : pappan med de stora skorna 

Добавил vredina 19 мая, 2012 20:40 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Semlan och Gordon : pappan med de stora skorna

Description: Semlan är tolv år och fyra månader. En dag flyttar Semlans pappa in i ett nytt radhus, och Semlan och lillebror Bento blir skilsmässobarn. Fast det är inte så farligt som det låter, märker Semlan efter ett tag. Semlans bästis heter Gordon. Gordon är bra, tycker Semlan, fast knäpp. Och barnslig. Som när han tror att han kan telepatera folk till att göra som han vill. Eller när han klistrar farmors kristallglas för ögonen för att han vill upptäcka parallellvärldar. Och även om Gordon kanske är kär i henne kan hon inte vara kär tillbaka. Det pirrar inte det minsta när hon ser på Gordon. Inte som med Lino. Lino som går i Semlans klass och tror att han är nån. Semlan och Gordon pappan med de stora skorna är den första boken i en serien om Semlan och Gordon.
 • 0
Moni Nilsson Просмотров:  2540

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar 

Добавил vredina 19 мая, 2012 20:05 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Description: Rachel Fielding har precis förlorat sitt glamorösa jobb i London och blivit lämnad av mannen hon älskar. Till råga på allt går hennes moster bort och Rachel är plötsligt ägare till ett stort hus på landet och ansvarig för den medföljande kenneln för hemlösa hundar. Utan en tanke på något annat än sin egen hjärtesorg bestämmer hon sig för att ordna upp dödsboet och sälja så snart hon kan, men väl på plats blir hon alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George – traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...
 • 0
Lucy Dillon Просмотров:  2177

Sonat till Miriam 

Добавил vredina 12 мая, 2012 12:57 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Sonat till Miriam

Description: Många hemligheter gömmer sig bakom den tystnad som styrt viloinisten och kompositören Adam Anckers liv. Beslutet att bryta tystnaden och ta reda på sin historia blir en hyllning till hans dotter, som gick bort alldeles för tidigt och plötsligt. Sökandet leder Adam från Nya Zeeland till Polen, och så småningom till Sverige där han en gång lämnat sitt livs stora kärlek. Sonat till Miriam är en gripande berättelse om betydelsen av att tala med varandra om viktiga och smärtsamma händelser i livet. Men framför allt är det en roman om kärlek.
 • 0
Linda Olsson Просмотров:  2455

Tretton steg 

Добавил vredina 12 мая, 2012 11:24 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Tretton steg

Description: Mix Cellini har två stora passioner i livet 1; den berömda fotomodellen Nerissa Nash och massmördaren John Christie. Mix dagdrömmer om Nerissa och är beredd att göra nästan allt för att få komma henne nära. Han fantiserar också om Christie, som han privat kallar för Reggie, och drömmer om att en dag få skriva den definitiva boken om mördaren som konstnär.
 • 0
Ruth Rendell Просмотров:  4200

Ute av verden 

Добавил vredina 23 апреля, 2012 20:31 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Ute av verden

Description: Den 26 år gamle Henrik Vankel befinner seg i Nord-Norge, og han trives i sin jobb som lærervikar. Men en dag oppdager han at han er forelsket i en elev, og hun er bare 13 år. Med utgangspunkt i forholdet mellom Henrik og Miriam fortelles en besettende, og ren, kjærlighetshistorie, men boken er også en dannelsesroman om en ung manns oppvekst på 1980-tallet, i en familie og en verden der skam og skyldfølelse er blant de sterkeste drivkreftene.
 • 0
Karl Ove Knausgard Просмотров:  2829

Den tredje hemligheten 

Добавил vredina 18 апреля, 2012 16:04 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Den tredje hemligheten

Description: Påve Klemens XV upprepade besök i Vatikanens hemliga arkiv, där Jungfru Marias profetior från Fatima förvaras, börjar skapa oro i Vatikanen. En av dessa profetior - som ännu inte avslöjats för världen, kan förändra den katolska kyrkans framtid. Påvens handsekreterare och nära vän fader Colin Michener, skickas i hemlighet iväg till Rumänien för att få veta mer om profetians innehåll. De är bägge ovetandes om att den maktlystna kardinalen Valendrea samtidigt smider egna planer för att bli den katolska kyrkans nästa huvudman.
 • 0
Steve Berry Просмотров:  2834
На страницу:
 • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью