Twilight (Dutch) 

Добавил vredina 10 августа, 2012 07:56 Dutch Language Комментариев: 0   
Twilight (Dutch)

Description: Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen, betoverende stem en bovennatuurlijke gave, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nog toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn duistere geheim te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven
en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. En misschien is het al te laat...
 • 0
Stephenie Meyer Просмотров:  2640

Mannen die vrouwen haten Audio & PDF 

Добавил Satariel 06 января, 2012 11:53 Dutch Language Комментариев: 2   
Mannen die vrouwen haten Audio & PDF

Twee tegenpolen: Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Veertig jaar na de verdwijning van de 16-jarige Harriët Vanger, vraagt haar oom, de oud-zakenman Henrik Vanger aan Mikael Blomkvist om zich nog eens over de nooit opgehelderde zaak te buigen. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikael met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert…

De plots van Stieg Larssons boeken zijn ingenieus geconstrueerd en bevatten twee intrigerrende. tegendraadse personages: de sharmante journalist Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander, een gecomliceerde, jonge computerhackster. Dit alles in een prachtige, ietwat duistere Scandinavische setting.
 • 0
Stieg Larsson Просмотров:  2989

Sleutelkruid 

Добавил renato 18 ноября, 2011 21:47 Dutch Language Комментариев: 1   
Sleutelkruid

Koning Mansolein is oud, heel oud: wel duizend jaar. Haas maakt zich zorgen. Het hart van de koning is zwak. Alleen de wonderdokter zou het oude, versleten hart van de koning nog kunnen opwinden. Daarvoor moet de dokter op zoek naar het sleutelkruid, dat ver weg groeit. De reis is lang en voert over heidevlakten, door donkere bossen en langs verraderlijke moerassen. Zal de wonderdokter op tijd terug zijn? Als het hart van de koning elke dag een keer flink klopt, zal hij het misschien redden. Daarom stuurt de wonderdokter alle dieren die hij tegenkomt naar het paleis van de koning om daar hun spannendste en mooiste verhalen te vertellen. Verhalenmuziek van Floor Minnaert.
 • 0
Paul Biegel Просмотров:  4238

De Rookspringer 

Добавил vredina 09 ноября, 2011 21:46 Dutch Language Комментариев: 0   
De Rookspringer

Description: Ze zijn elkaars beste vrienden, ook al zijn ze totaal verschillend: Connor Ford is een laconieke boerenzoon met een groot talent voor fotografie, Ed Tully een extravert musicus. Maar ze delen twee passies. En daarvan is Julia Bishop er een... Conner en Ed zien elkaar elk jaar in de zomer wanneer ze gedurende enkele maanden gestationeerd zijn in Montana, USA. Ze maken er deel uit van een groep ‘rookspringers’, avontuurlijke mensen die bij bosbranden met hun parachute bij de vuurlinie gedropt worden om de brand te bestrijden. Dit keer neemt Ed zijn nieuwe vriendin Julia mee. Maar de zomer die voor alledrie zo idyllisch begint, wordt ruw verstoord door een enkele bliksemschicht. De brandende hel die daarop volgt, zal ieders leven voorgoed veranderen...
 • 0
Nicholas Evans Просмотров:  2813

Op Zoek Naar Nemo 

Добавил vredina 23 августа, 2011 09:01 Dutch Language Комментариев: 1   
Op Zoek Naar Nemo

Description: Nemo is een dapper visje met een onvolgroeide vin. Zijn overbezorgde vader, Marlin, verliest Nemo geen minuut
uit het oog. Als Nemo door een duiker gevangengenomen wordt, begint het grootste avontuur van hu n leven. Tewijl Nemo probeert te ontsnappen, steekt Marlin de oceaan over om zijn zoon te gaan zoeken. Op alle Disney leesmeecd's staan de originele stemmen, muziek en effecten uit de film. Een verteller geeft je de rode draad. Je kunt de tekst zelf meelezen in het boek of het verhaal volgen met de prachtige klassiek Disney tekeningen.
 • 0
Walt Disney Просмотров:  3081

Gaten 

Добавил 123dutch 20 августа, 2011 21:03 Dutch Language Комментариев: 0   
Gaten


Description:Stanley is ten onrechte veroordeeld en naar een kamp gestuurd om gaten te graven in een drooggevallen meer. Dit zou goed zijn voor hun karakter, maar de directrice zoekt naar iets heel anders...
 • 0
Louis Sachar Просмотров:  3627
Английский для практиков

Alleen op de wereld 

Добавил vredina 12 мая, 2011 16:12 Dutch Language Комментариев: 0   
Alleen op de wereld

Description: De wereld stort in voor Remi als hij hoort dat vrouw Barberin niet zijn eigen moeder is. De vrouw verzorgde hem jarenlang als haar eigen kind. Als zijn hardvochtige pleegvader hem verkoopt aan een rondreizend artiest, begint de wanhopige zwerftocht van Remi.
 • 0
Hector Malot Просмотров:  3088

Harry Potter en de Steen der Wijzen 

Добавил vredina 27 апреля, 2011 12:48 Dutch Language Комментариев: 0   
Harry Potter en de Steen der Wijzen

Description: Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door een woest figuur op een vliegende motorfiets en hij komt erachter wie zijn ouders werkelijk waren.
Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet Harry het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.
 • 0
J. K. Rowling Просмотров:  5199

Harry Potter en de relieken van de dood 

Добавил vredina 26 апреля, 2011 10:47 Dutch Language Комментариев: 0   
Harry Potter en de relieken van de dood

Description: Harry zit opgezadeld met een donkere, schijnbaar onmogelijke taak: zoek en vernietig Voldemorts laatste Gruzielement. Nog nooit voelde Harry zich zo alleen...Gelukkig vind hij de kracht die hij nodig heeft. Hij moet de warmte en veiligheid van het Nest, het huis van de Wemels, daar wel voor verlaten. Heeft u alle vorige luisterboeken van Harry Potter al in huis?
 • 0
J. K. Rowling Просмотров:  2807

Harry Potter en de Halfbloedprins 

Добавил vredina 26 апреля, 2011 10:12 Dutch Language Комментариев: 0   
Harry Potter en de Halfbloedprins

Description: Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onheilspellende mist. In de Ligusterlaan zit Harry Potter ’s avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry’s terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het eind van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft? Harry’s zesde jaar op Zweinstein begint ongebruikelijk, als Voldemort opnieuw aan kracht wint en de werelden van Dreuzels en tovenaars zich steeds meer met elkaar vermengen...
 • 0
J. K. Rowling Просмотров:  3042

Echte mannen eten geen kaas 

Добавил vredina 19 апреля, 2011 12:32 Dutch Language Комментариев: 0   
Echte mannen eten geen kaas

Description: Maria Mosterd, vmbo-leerlinge van een Zwolse scholengemeenschap, was vier jaar lang in de greep van een loverboy: een pooier, die ze bij haar school ontmoette. Ze prostitueerde zich terwijl haar moeder dacht dat ze in de les zat.
Van haar twaalfde tot haar zestiende werd ze verhandeld, geschopt, geslagen en gedrogeerd.
In het boek Echte mannen eten geen kaas heeft ze haar ervaringen beschreven. Zonder ghostwriter, zonder dagboekaantekeningen, zo uit het blote hoofd, tijdens een retraite in India die haar uit het prostitutiemilieu moest halen.
 • 0
Maria Mosterd Просмотров:  2796

Sjakie en de grote glazen Lift 

Добавил vredina 05 апреля, 2011 12:02 Dutch Language Комментариев: 0   
Sjakie en de grote glazen Lift

Description: Dit boek begint waar Sjakie en de Chocoladefabriek ophoudt: in de Grote Glazen Lift, met zijn ouders, zijn grootouders en meneer Wonka, vliegend boven de stad, op weg terug naar de fabriek. Maar het gaat niet volgens plan. Door het geruzie van Ope Jakoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet ophoog, sneller en sneller en hoger en hoger, tot de lift een geweldig gekreun laat horen en op zijn kant rolt. De inzittenden zweven als ballons door de lift. Zij zijn echter niet de enige die door de ruimte vliegen… vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om het avontuur tot een goed einde te brengen?
 • 0
Roald Dahl Просмотров:  3496
На страницу:
 • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью