Gaten

Добавил 123dutch 20 августа, 2011 21:03 Dutch Language Комментариев: 0   
Gaten


Description:Beschrijving
De familie van Stanley Yelnats wordt achtervolgd door pech. Stanley is dan ook niet verbaasd als hij naar Camp Green Lake, een strafkamp voor jongens, wordt gestuurd. Anders dan deze naam doet vermoeden is er helemaal geen meer; dat is al lang geleden opgedroogd. De jongens moeten ieder elke dag een gat graven van anderhalve meter diep en anderhalve meter doorsnee in de drooggevallen bodem van het meer.

De directeur zegt dat dit zinloze werk in de brandende zon hun karakter vormt, maar dat is niet de werkelijke reden. Er ligt namelijk iets begraven in de bodem van het meer. In dit razend spannende verhaal wordt langzamerhand steeds duidelijker hoe het noodlot generaties lang de hand heeft gehad in de levens van de personages en hun voorouders. Gaten is een vertelling vol zwarte humor, over misdaad, straf en uiteindelijk gerechtigheid.

Gaten heeft een Zilveren zoen gekregen in 2000.


Over de auteur
Louis Sachar (1954) is in zijn geboorteland Amerika een bekend en populair auteur van humoristische, realistische jeugdboeken, waarin hij laat zien zich goed te kunnen verplaatsen in de doelgroep.

Louis Sachar kon na acht jaar advocatuur van de pen gaan leven en werd fulltime schrijver. Zijn boeken zijn spannend, zitten vol zwarte humor, maar hebben tegelijk een serieuze ondertoon. Hij weet zijn lezers altijd aan het denken te zetten. Voor zijn boek Gaten ontving Louis Sachar in Amerika bijna alle belangrijke prijzen die er te behalen vallen. In Nederland kreeg hij er in 2000 een Zilveren Zoen voor. Het is het eerste boek van de ruim twintig boeken van Sachar dat in het Nederlands is vertaald. Het boek is in 2003 verfilmd met als titel Holes. De film is inmiddels verkrijgbaar op dvd.
(Bron: Leesplein.)

Title:Gaten
Author:Louis Sachar
Leeftijd: 12+
vertaald uit het engels
Formaat: mp3
Spreker(s): Katrui ten Barge
Jaar van uitgave: 2007
Speelduur: 5 uur 9 min
Language: Dutch
Size:284MB


Скачать:
Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.


enjoy

Сказали спасибо : renato,jagtalarintesvenska,jazzy3lowe,Berserkir.

NB: Не стоит тратить деньги на покупку платных аккаунтов на ФО! Используйте myDownloader для скачивания с DepositFiles, Rapidshare, HotFile и других ФО.

Пользуешься сервисами социальных закладок? Понравилась аудиокнига? Скачай эту аудиокнигу бесплатно или добавь её в закладки: Bookmark and Share
html-cсылка:

BB-cсылка:

Прямая ссылка:

« Предыдущая новость             Следующая новость »

  • 0
 (голосов: 0)
Louis Sachar Просмотров:  3575 Версия для печати

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

  • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью