Bullerbyboken

Добавил vredina 19 апреля, 2011 12:52 Scandinavian Languages Комментариев: 0   
Bullerbyboken

Description: Bullerbyboken är en samlingsvolym där Alla vi barn i Bullerbyn, Mera om oss barn i Bullerbyn ch Bara roligt i Bullerbyn ingår. Sex barn bor det i Bullerbyn. Lasse, Bosse och Lisa i Mellangården, Britta och Anna i Norrgården och Olle i Sörgården. Där bor förresten också Olles lilla syster Kerstin men hon är ju så liten än så hon räknas likson inte när det ska lekas, tycker de. Och leker det gör barnen i Bullerbyn. Nästan jämt. De går i skolan också förstås och skojar med fröken, de ligger på höskullen och hoppar i höet. De klättrar i berg och letar efter skatter, de rensar rovor och säljer körsbär. De dansar kring midsommarstången, de läser tidningen för farfar, de far på julkalas till moster Jenny och åker skridskor och trillar i sjön. Huvudsaken är att det händer något hela tiden och det gör det. "Jag tycker synd om alla som inte bor i Bullerbyn", säger Lisa.


Author: Astrid Lindgren
Publisher: Stockholm Pan hörböcker
Genre: Barn
Date: 2004
Duration: ca 5 tim.
Reader: Astrid Lindgren
Quality: 110кбит (VBR), 44100Hz Смежное стерео
Size: 266 mb
Format: mp3
Language: Swedish

Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Сказали спасибо : 2mek.

NB: Не стоит тратить деньги на покупку платных аккаунтов на ФО! Используйте myDownloader для скачивания с DepositFiles, Rapidshare, HotFile и других ФО.

Пользуешься сервисами социальных закладок? Понравилась аудиокнига? Скачай эту аудиокнигу бесплатно или добавь её в закладки: Bookmark and Share
html-cсылка:

BB-cсылка:

Прямая ссылка:

« Предыдущая новость             Следующая новость »

  • 0
 (голосов: 0)
Astrid Lindgren Просмотров:  2128 Версия для печати

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

  • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью