Ska4ka v3.0 » Dutch Language » Kronieken van Narnia 1: Het neefje van de tovenaar

Kronieken van Narnia 1: Het neefje van de tovenaar

Добавил vredina 21 марта, 2011 06:57 Dutch Language Комментариев: 0   
Kronieken van Narnia 1: Het neefje van de tovenaar

Description: Polly en Digory gaan op ontdekkingsreis op zolder. Ze komen uit bij de werkkamer van Digory’s oom Andreas. Oom Andreas beweert van zichzelf dat hij een tovenaar is en heeft een stel magische ringen in twee verschillende kleuren in zijn bezit waarmee naar onbekende lokaties gereisd kan worden. Hoe de ringen precies werken, weet hij eigenlijk niet. Omdat hij zelf niet durft, laat hij Digory en Polly als proefkonijnen de ringen aanraken, waarna ze wegflitsen naar een oneindig bos in eeuwige rust met diepe poelen. Deze onbekende locatie blijkt een “doorgang” te zijn naar allerlei andere werelden, waaronder het land van Narnia.
Het neefje van de tovernaar is het eerste boek, in een reeks van zeven, van de Kronieken van Narnia van de auteur C.S. Lewis, dat zich grotendeels afspeelt in Narnia.
Berend Dubbe is zanger en drummer(o.a. Bauer en Bettie Serveert) maar ook Voice Over Artist. Zijn stem is veelzijdig en professioneel: Luisterend naar Dubbe, waan je je zo midden in het mysterieuze land dat Narnia heet.

Author: C. S. Lewis
Publisher: Rubinstein
Genre: fantasy
Duration: 4 en een half uur
Reader: Berend Dubbe
Quality: 48кбит, 22050Гц Смежное стерео
Size: 104 mb
Format: mp3
Language: Dutch

Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Своё Спасибо, еще не выражали..

NB: Не стоит тратить деньги на покупку платных аккаунтов на ФО! Используйте myDownloader для скачивания с DepositFiles, Rapidshare, HotFile и других ФО.

Пользуешься сервисами социальных закладок? Понравилась аудиокнига? Скачай эту аудиокнигу бесплатно или добавь её в закладки: Bookmark and Share
html-cсылка:

BB-cсылка:

Прямая ссылка:

« Предыдущая новость             Следующая новость »

  • 0
 (голосов: 0)
C. S. Lewis Просмотров:  4986 Версия для печати

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

  • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью