Egy gésa emlékiratai

Добавил vredina 12 января, 2011 18:05 Other Languages Комментариев: 0   
Egy gésa emlékiratai

Description: A regény fikciója szerint egy sztárgésa mondja tollba visszaemlékezéseit egy amerikai japanológusnak, aki kommentárok kíséretében adja azokat közre. Az egyes szám első személyű elbeszélés mindenesetre a klasszikus, a második világháború előtti kiotói gésavilágot mutatja be. Verista beszámolót kap az olvasó a gésává nevelődés nehézségeiről, zenei, táncbéli, teaszertartási finomságokról, valamint arról, hogy mit is jelent gésának lenni: korántsem csupán lemondást és megaláztatottságot, ám kétségkívül egy egészen sajátos, az apácákéra igen sokban emlékeztető életformát, a nagyvilágból való kizártságot és egy kis világ furcsa konfliktusainak, céljainak és értékeinek fanatikus vállalását, interiorizálását. – Az érdekes regény inkább szociológiai, művelődéstörténeti érdeklődésű, mintsem “háremtörténeteket” kedvelő olvasóknak ajánlható. A regényből – amely a világ bestsetler listáinak élén áll – Steven Spielberg készített filmet, amely már a 21. század szenzációjának ígérkezik.

Author: Arthur Golden
Publisher: Trívium Kiadó
Genre: romance
Date: 2006
Duration: 21:26:54
Reader: Pécsi Ildikó
Quality: 64 Кбит/с
Size: 589 mb
Format: mp3
Language: Hungarian

Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Сказали спасибо : fenghuang,kamaha2009.

NB: Не стоит тратить деньги на покупку платных аккаунтов на ФО! Используйте myDownloader для скачивания с DepositFiles, Rapidshare, HotFile и других ФО.

Пользуешься сервисами социальных закладок? Понравилась аудиокнига? Скачай эту аудиокнигу бесплатно или добавь её в закладки: Bookmark and Share
html-cсылка:

BB-cсылка:

Прямая ссылка:

« Предыдущая новость             Следующая новость »

  • 0
 (голосов: 0)
Arthur Golden Просмотров:  1816 Версия для печати

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

  • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью