Tuhat loistavaa aurinkoa

Добавил vredina 23 июня, 2011 17:51 Other Languages Комментариев: 6   
Tuhat loistavaa aurinkoa

Description: Mariam on vain 15-vuotias, kun hänet lähetetään Kabuliin ja naitetaan itseään kolmekymmentä vuotta vanhemmalle Rashidille. Hän aloittaa uuden elämänsä toiveikkaana, mutta vuosien kuluessa burqa kätkee alleen niin nöyryytykset, mustelmat kuin hiipuvan toivon lapsesta. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Kabulissa riehuvat taistelut murskaavat myös nuoren ja rakastuneen Lailan haaveet tulevaisuudesta. Hänestä tulee Rashidin toinen vaimo. Afganistanilaisnaisen kohtalosta määräävät miehet, sota, talibanien hirmuhallinto. Mutta Mariamin ja Lailan välille kasvaa ystävyys, joka on kaikkia näitä vahvempi – ja joka saa heidät yhä uudestaan taistelemaan toivon ja vapauden puolesta. Tuhat loistavaa aurinkoa on kirjoitettu rakkaudesta Kabuliin. Se kattaa kolmekymmentä vuotta Afganistanin myrskyisää lähihistoriaa ja antaa äänen maan sorretuille naisille. Teos nousi heti ilmestyttyään Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian bestsellerlistojen ykköseksi ja sai sekä lukijat että kriitikot polvilleen. Sen elokuvaoikeudet on ostanut Columbia Pictures.

Author: Khaled Hosseini
Publisher: Kustannusosakeyhtiö Otava
Genre: roman
Date: 2008
Duration: 2:20:47
Reader: Antti Pääkkönen
Quality: 131кбит (VBR), 44100Гц Смежное стерео
Size: 769 mb
Format: mp3
Language: Suomi

Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Сказали спасибо : kamaha2009.

NB: Не стоит тратить деньги на покупку платных аккаунтов на ФО! Используйте myDownloader для скачивания с DepositFiles, Rapidshare, HotFile и других ФО.

Пользуешься сервисами социальных закладок? Понравилась аудиокнига? Скачай эту аудиокнигу бесплатно или добавь её в закладки: Bookmark and Share
html-cсылка:

BB-cсылка:

Прямая ссылка:

« Предыдущая новость             Следующая новость »

  • 0
 (голосов: 0)
Khaled Hosseini Просмотров:  2900 Версия для печати
Публикаций: 0
Комментариев: 7
Any time I've tried to download Part 2 of this archive during the past two days, I have been greeted with this message: "The file is not avaliable now because of technical problems. Try to download it once again after 10-15 minutes." I don't mind waiting for a technical problem to be resolved, but the message's time estimate is unhelpful. What would be a more realistic estimate of when Part 2 could again be available? All other parts download fine.
Публикаций: 1796
Комментариев: 133
Error fixed!
Публикаций: 0
Комментариев: 7
Hm. Part 2 (<http://files.uz-translations.uz/18cgwau2x8i1.html>) still stubbornly refuses even to load the downloading page. I always get connection-timed-out errors when I try it.
Публикаций: 0
Комментариев: 7
Part2
All I get is: Unable to Complete Request
5 renato написал:
Публикаций: 0
Комментариев: 0
Sorry to say, but part 2 is still broken. Can someone fixe it, please?
6 vredina написал:
Публикаций: 0
Комментариев: 0
reupload compltely!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

  • Файловая почта - доставка файлов из интернета почтовой бандеролью